Bestrating in Strijen voor praktische en decoratieve wensen
Strijen

Bestrating in Strijen voor praktische en decoratieve wensen

Wenst u een nieuw terras of geheel nieuwe tuin? Dan mag mooie en duurzame bestrating in Strijen en omgeving beslist niet ontbreken. Bestrating in Strijen is immers een belangrijk onderdeel van een mooie tuin. Voor diverse soorten en maten bestrating kunt u bij Hovenier Groen en Zo terecht. Afhankelijk van uw wensen maken wij een passend ontwerp met bestrating in Strijen. Om uw wensen in kaart te brengen nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin worden uw wensen, ideeën en de mogelijkheden besproken. Indien we dit helder hebben komen we langs om uw tuin te bekijken. Vervolgens kunnen we de tuin opmeten en beoordelen hoeveel stenen er nodig zijn. Aansluitend bieden we u een offerte op maat voor bestrating in Strijen. Zo weet u waar u aan toe bent en of dit binnen uw budget past. Of het nu gaat om het aanleggen van een complete parkeerplaats of het aanleggen van een tuinpad, Hovenier Groen en Zo is u graag van dienst.

Stijl van bestrating leverbaar in Strijen

Bestrating in Strijen kan uw tuin een bijzondere uitstraling geven. Afhankelijk van uw wensen wordt er dan ook een passende steen gekozen. Zo kunt u kiezen uit:

  • Natuursteen
  • Stoeptegels
  • Siertegels
  • Betonklinkers
  • Strakke bestrating

Deze verschillende soorten van bestrating in Strijen kunnen in het tuinontwerp verwerkt worden. Wilt u een oprit bestraten? Dan is er een andere soort steen aan te raden dan wanneer u een terras wilt bestraten. De soorten verschillen namelijk van prijs, gewicht, afmeting en uitstraling. Door een passende bestrating in Strijen te kiezen en een goede legmethode wordt de levensduur aanzienlijk verlengd.

Grondwerk bij u in Strijen

Aan de basis van mooie en goede bestrating in Strijen staat grondwerk. Het grondwerk kunt u ook uit laten voeren door het team van Hovenier Groen en Zo. Wanneer het grondwerk is gedaan kunnen we beginnen met bestraten. Hiermee zorgen we voor meer decoratie en een onderhoudsarme tuin. Door onze bestrating in Strijen kunt u van de zomer heerlijk barbecueën op het terras of veilig uw auto parkeren op de oprit.

Al jaren een begrip in bestrating in Strijen

Door de jarenlange ervaring in het bestraten van vele projecten in de regio Strijen is Hovenier Groen en Zo uitgegroeid tot een begrip in Strijen. Het bestraten van bijvoorbeeld een oprit of het aanleggen van een strook bestrating in de achtertuin, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Voordelen van bestrating bij u in Strijen

Met bestrating in Strijen kunnen we er voor zorgen dat uw tuin groter lijkt, minder onderhoud nodig heeft en u meer ruimte hebt voor het opbergen van fietsen, waslijnen en nog veel meer. Naast de decoratieve functie is bestrating in Strijen zeer praktisch. Wilt u ook genieten van deze voordelen? Maak een afspraakmet Hovenier Groen en Zo.

Groen & Zo logo
Groen & Zo
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2024 Groen & Zo - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index