Daktuinen in Vlaardingen voor meer groen in de stad
Vlaardingen

Daktuinen in Vlaardingen voor meer groen in de stad

Bent u een liefhebber van daktuinen? Of is dit de enige mogelijkheid voor een tuin of terras bij uw woning? Wilt u dat laten realiseren door een daktuinen specialist in de buurt van Vlaardingen? Bekijk dan eens de website van Hovenier Groen en Zo. Hovenier Groen en Zo is een hoveniersbedrijf dat al jaren werkzaam is binnen dit vak. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en daktuinen in Vlaardingen en omgeving. Ons team bestaat uit een aantal vakkundige hoveniers die liefde hebben voor het hoveniers vak. Kwaliteit, vakmanschap en creativiteit komen samen tot uiting in de meest uiteenlopende daktuinen in Vlaardingen en omgeving . Heeft u een vraag over uw tuin? Wij bieden op iedere vraag een passend antwoord. Kenmerkend voor ons bedrijf is de specialisatie op het gebied van daktuinen in Vlaardingen. Een mooie daktuin moet verrassen en inspireren. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor de realisatie. Meer weten over onze diensten? Voorbeelden zien van daktuinen in Vlaardingen en omgeving? Bekijk gerust de website.

Meer buiten wonen in de stad met hulp van een daktuin in Vlaardingen

Heeft u geen tuin? Woont u op een boven verdieping en heeft u een dakterras? Wilt u toch kunnen genieten van groen en rust? Bekijk dan de door ons gerealiseerde daktuinen in Vlaardingen en omgeving. Met onze daktuinen in Vlaardingen kunt u zelfs in een druk centrum genieten van rust en groen. Heeft u zelf geen tijd of kennis om dit aan te leggen? Graag creëren wij dit voor u. Hoveniersbedrijf Groen & Zo komt graag vrijblijvend bij u langs om u te adviseren en uw wensen uit te werken op papier. Op deze manier realiseren wij daktuinen in Vlaardingen en omgeving vanuit de wensen van de klant.

Voordelen van een daktuin bij u in Vlaardingen

Tegenwoordig bieden wij de mogelijkheden om daktuinen in Vlaardingen leuk in te richten. Dit biedt vele voordelen:

  • Waarde verhoging gebouw
  • Energiebesparing
  • Levensduur dakbedekking
  • Meer groen
  • Meer rust
  • Beperking ruimtegebrek

Het inrichten van daktuinen in Vlaardingen gaat op dezelfde wijze als die van normale tuinen. In het ontwerpproces is hierbij veel ruimte voor de inbreng van u, als opdrachtgever. Door de verschillend dakconstructies is iedere daktuin uniek. Graag werken we uw wensen en de technische details uit in een ontwerp.

Groen in de stad in de regio van Vlaardingen

Woont u in de stad? Wilt u toch genieten van groen? Als specialist in daktuinen in Vlaardingen maken we van deze dromen werkelijkheid. Een daktuin zal omgetoverd worden tot een groene tuin. Neem contact op voor meer informatie.

Groen & Zo logo
Groen & Zo
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2018 Groen & Zo - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index