Terrassen in Numansdorp met prachtige tegels
Numansdorp

Terrassen aangelegd in Numansdorp door Groen en Zo

Houdt u niet van tuinieren? Wilt u wel een gezellige tuin met een mooi onderhoudsarm terras? Het maken van terrassen in Numansdorp en omgeving vereist kennis, vakmanschap en ervaring. Eisen waar Hovenier Groen en Zo aan voldoet. Hovenier Groen en Zo heeft veel ervaring met het aanleggen van terrassen in de buurt van Numansdorp en heeft dit voor vele opdrachtgevers mogen doen. Een door Groen en Zo aangelegd terras herkent u direct. Wij zetten graag onze goed opgeleide mensen in die met uiterste precisie te werk gaan. Heeft u al een mooi aangelegde tuin? Maar wilt u een extra terras? Onze mensen staan voor u klaar. Met oog voor detail en sfeer leggen wij diverse soorten terrassen aan in Numansdorp en omgeving. Naast terrassen in Numansdorp kunt u ook bestrating, grondwerk, verlichting en groenverzorging aan ons overlaten. Wij creëren een tuin die past bij uw wensen en de uitstraling van uw woning. Geniet extra van uw tuin en van de zomer met een door ons gemaakt terras.

Ontwerp van terrassen in Numansdorp

Voordat we terrassen in Numansdorp gaan leggen beginnen we met een goed ontwerp. Dit legt immers de basis voor een terras waar u jarenlang plezier van zult hebben. Bij het maken van ontwerpen voor terrassen in Numansdorp houden we rekening met de stijl van uw woning, de omgeving, uw wensen en het budget. Wanneer we het ontwerp af hebben komen wij deze graag laten zien. Pas wanneer het ontwerp naar wens is zullen we de materialen gaan bespreken. Houdt u van natuursteen? Wilt u graag sierstenen of marmer? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Terrassen als verlengstuk van uw woning in Numansdorp

Een terras is misschien wel het belangrijkste element van uw tuin. Het is een verlengstuk van uw woning en het deel van de tuin waar u de meeste tijd door brengt. Als wij terrassen in Numansdorp en omgeving aanleggen houden we rekening met:

  • Plaats
  • Zon
  • Beschutting
  • Materialen
  • Oppervlakte

Terrassen in Numansdorp maken wij van diverse soorten oude en nieuwe tegels. U kunt zelf kiezen uit kleuren, motieven en structuur.

Bodem egaliseren voor de aanleg van terrassen in regio Numansdorp

Voordat we terrassen in Numansdorp en omgeving aanleggen zullen we eerst de bodem egaliseren. Hiermee zorgen we voor een gladde en goede basis. Indien nodig zullen we het terras vullen met grond. Vervolgens kan de bestrating gelegd worden en het terras worden afgewerkt. Hierna kan uw lounge set en/of tuin set erop en kunt u optimaal genieten. Benieuwd naar de terrassen in Numansdorp en omgeving die wij hebben gemaakt? Bekijk ons portfolio.

Groen & Zo logo
Groen & Zo
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2024 Groen & Zo - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index