Tuinaanleg in Strijensas door Groen en Zo
Strijensas

Tuinaanleg in Strijensas door Groen en Zo

Heeft u uw tuin door ons laten ontwerpen? Of heeft u zelf een prachtig ontwerp gemaakt? Kies dan vervolgens voor vakkundige tuinaanleg in Strijensas verzorgd door het team van Hovenier Groen en Zo. Met ons team specialisten voeren wij tuinaanleg in Strijensas uiterst professioneel uit. Tuinaanleg in Strijensas is namelijk specialistisch werk waarbij kennis nodig is van materialen, planten en grond. Onze ervaring vertaald zich naar tot in de puntjes naar wens gemaakte tuinen. Voor zowel bedrijven als particulieren maken wij nette tuinen met de mooiste planten, duurzame tegels en hoogwaardig hout. Wilt u uw tuin net wat meer uitstraling geven? Dan realiseren wij tuinaanleg in Strijensas met sierbestrating. Hiermee creëren we een uniek karakter. Wilt u graag uw tuin door ons aan laten leggen? Graag komen we vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken. Indien gewenst kunnen wij daarnaast een passende offerte maken.

Ontwerp voor u in Strijensas

Aan de hand van een ontwerp op maat kunnen we tuinaanleg in Strijensas verzorgen. De werkzaamheden die onder tuinaanleg in Strijensas vallen zijn o.a.:

  • Bouwen van schuttingen
  • Beplanting
  • Aanleggen van terrassen
  • Aanleggen van paden
  • Grondwerk

Afhankelijk van uw wensen kunnen we tuinaanleg in Strijensas in zijn geheel verzorgen. Ook kunt u ervoor kiezen om een deel van de werkzaamheden zelf uit te voeren. Graag realiseren we tuinaanleg in Strijensas voor het creëren van een tuin waar u zich prettig voelt.

Maten en stijlen betreft tuinaanleg bij u in Strijensas

Door de jaren heen hebben wij voor vele klanten tuinaanleg in Strijensas verzorgd. Graag laten we u voorbeelden zien van tuinen in verschillende maten, stijlen en soorten. We werken met een grote verscheidenheid aan hoogwaardige materialen en diverse soorten planten, bomen en struiken. Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin? Met prachtige natuursteensoorten creëren wij onderhoudsarme terrassen. Door deze producten wordt het eindresultaat van een tuinaanleg in Strijensas nóg mooier.

Van A tot Z tuinaanleg door Groen en Zo bij u in Strijensas

Tuinaanleg in Strijensas wordt van A tot Z door ons verzorgd. Van ontwerp, tot aanleg en oplevering. Indien wenselijk kunnen we ook het onderhoud voor u verzorgen. Persoonlijk contact met de klant en uw wensen staan voorop. Ten allen tijden blijven wij aanspreek- punt en eindverantwoordelijk voor alle uit te voeren werkzaamheden. Zo heeft u te maken met één bedrijf en worden de werkzaamheden in overleg uitgevoerd. Meer informatie over tuinaanleg in Strijensas? Of een afspraak om uw wensen voor tuinaanleg in Strijensas te bespreken? Neem gerust contact op.

Groen & Zo logo
Groen & Zo
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2023 Groen & Zo - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index