Tuinrenovatie in de buurt van Baanhoek passend bij uw wensen, smaak en budget
Baanhoek

Tuinrenovatie in de buurt van Baanhoek passend bij uw wensen, smaak en budget.

Tuinrenovatie in de buurt van Baanhoek? Wilt u uw tuin weer een frisse uitstraling geven? Zijn niet alle onderdelen van uw tuin aan vervanging toe? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Hovenier Groen en Zo en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen. Als hovenier zijn wij al vele jaren een bekend begrip in Baanhoek en omgeving. Dit komt mede door het stijlvolle werk wat wij zoal geleverd hebben bij particulieren en bedrijven. Daarnaast weten wij erg mooie resultaten te behalen die nog verborgen liggen in de oude situatie, door gebruik te maken van de oude elementen in de tuin. Dit bespaart u tijd, kosten en laat u weer genieten van een nieuwe tuin. Voldoet uw tuin niet meer aan uw wensen? Maak dan een afspraak.

Tuinrenovatie voor een metamorfose

Wanneer uw tuin toe is aan een metamorfose bekijken wij graag of tuinrenovatie een oplossing is. Samen met onze klant gaan we op zoek naar een andere passende tuin. Dit door middel van het bepalen van:

  • De indeling
  • De materialen
  • De beplanting
  • De stijl

Dit geheel passend bij uw wensen, smaak en budget. Graag komen we eerst bij u in de buurt van Baanhoek langs voor een kennismaking. Tijdens de kennismaking kunnen we meteen uw tuin inspecteren. Zo krijgen we een goed beeld van de situatie. Of het nu gaat om complete tuinrenovatie in de buurt van Baanhoek of deelrenovatie, wij realiseren dit naar wens.

Tuinrenovatie door dé hovenier van Baanhoek en omgeving

Groen en Zo is al vele jaren dé hovenier van Baanhoek en omgeving en in staat uw bestaande tuin een compleet nieuwe uitstraling te geven. Dit doen wij door het luisteren en vervullen van uw wensen. Wilt u uw tuin een nieuw gezicht geven? Niet teveel geld kwijt zijn? Dan kan tuinrenovatie een geschikte oplossing zijn. Graag komen wij samen met u tot een creatieve oplossing. Dit doen wij vanuit een heldere visie en vertalen uw wensen naar een eigentijds tuinontwerp.

Groen & Zo logo
Groen & Zo
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 2024 Groen & Zo - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index