Tuinontwerp door Groen en Zo

Tuinontwerp door Groen en Zo

Met een mooi tuinontwerp en een goed aangelegde tuin, groot of klein, woont u altijd buiten. Zelfs wanneer u in het centrum van de stad woont, zoals bijvoorbeeld in Dordrecht, kunt u een oase van rust krijgen, maar die oase van rust dient wel gecreëerd te worden. Misschien kunt u dat zelf, maar wanneer bij u kennis of tijd ontbreekt, dan komt Hoveniersbedrijf Groen & Zo graag vrijblijvend bij u langs om u te adviseren en uw wensen uit te werken op papier.

Tuintontwerp die voldoet aan uw wensen en eisen

Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende smaken. Een tuinontwerp dient te voldoen aan uw wensen en eisen, uiteraard rekening houdend met de (mogelijke) beperkingen van uw tuin. Het resultaat is een tuinontwerp in de stijl en sfeer die u wenst en in uw omgeving past. In dit tuinontwerp vindt u uw eisen en wensen terug aan de hand van de gekozen beplanting, (half) verharding, elementen en andere kenmerken.

Uw wensen voor planten vertaald in een beplantingsplan

Bij het opstellen van het beplantingsplan vertaal ik uw wensen in een geschikte plantenkeuze (kleur, onderhoud en vorm). Door een juiste afstemming van verschillende soorten planten verandert de tuin door de seizoenen heen. Bloei in het voorjaar en de zomer, prachtige kleuren in de herfst maar ook wintergroene planten geven een gevarieerd beeld in de winter. In overleg met u bespreek ik de mogelijkheden van uw tuin. Aan de hand van uw eisen en wensen kan ik u adviseren over de te nemen maatregelen. Indien u uw tuin wilt laten aanleggen of renoveren zal dit in veel gevallen moeten gebeuren aan de hand van een tuinontwerp met een daarbij behorend beplantingsplan.

Hoveniersbedrijf Groen en Zo hét adres voor uw tuintontwerp en professioneel advies​

Wilt u uw bestaande tuin renoveren, herinrichten of een volledig nieuwe tuin laten aanleggen? Groen en Zo realiseert een tuinontwerp vanuit een heldere visie en vertalen uw wensen naar een eigentijds tuinontwerp. In het ontwerpproces is hierbij veel ruimte voor uw inbreng, als opdrachtgever. Kortom, voor een professioneel advies over het ontwerpen van uw tuin kunt u bij hoveniersbedrijf Groen en Zo uit Dordrecht terecht.

Groen & Zo logo
Groen & Zo

Copyright © 2024 Groen & Zo - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index