Verlichting door Groen en Zo

Verlichting door Groen en Zo

Buitenverlichting is verkrijgbaar op basis van 12 volt en 230 volt. Voor de installatie van verlichting op basis van 230 volt is een gecertificeerde elektricien nodig. Buitenverlichting op basis van 12 volt kan zowel door de tuinprofessional als door de consument geïnstalleerd worden.
Bent u als consument van plan om tuinverlichting aan te schaffen? Dan adviseren we om eerst een lichtplan voor de tuin te maken. Zo weet u zeker dat het eindresultaat voldoet aan de verwachtingen. Bij het maken van een verlichtingsplan is het belangrijk dat nagedacht wordt over de elementen die verlicht kunnen worden, de lichtmaat en de lichtbalans.

Het hele jaar door genieten van uw tuin met de juiste tuinverlichting

De helft van de tijd leven we in het donker en zien we onze tuin niet. Buitenverlichting zorgt ervoor dat je het hele jaar door van de tuin kunt genieten. Of je nu binnen of buiten bent. Dat geeft niet alleen een veilig gevoel maar zo betrek je de tuin ook bij het leven binnenshuis. Uiteraard is licht ook functioneel. Het maakt dat je de auto naar de juiste oprit stuurt, het pad naar de voordeur ziet en het sleutelgat kunt vinden. Met de juiste buitenverlichting geniet je dus nog meer van je tuin, terras of oprit.

Buitenverlichting is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.

Er wordt onderscheid gemaakt in:

  • Grondspots
  • Staande lampen
  • Wandlampen
  • Buitenspots

Grondspots kunnen worden verwerkt in bestrating, hout of grind. Je kunt er perfect een terras, pad, trap of vijverrand mee accentueren. Ook zijn er richtbare grondspots; geschikt om bijvoorbeeld een gevel of schutting uit te lichten.
De staande lampen zijn te gebruiken als sfeermaker op het terras, langs een pad of bijvoorbeeld in een border. Een staande lamp is eenvoudig in de grond te steken of op een harde ondergrond te monteren.
Een wandlamp kun je bijvoorbeeld naast openslaande tuindeuren of repeterend op een schutting plaatsen.
Buitenspots zijn ideaal voor het aanlichten van bijzondere elementen in de tuin zoals beelden, bomen en struiken. Voor het verlichten van vijvers, fonteinen en andere waterelementen zijn er speciale onderwaterspots beschikbaar.

Groen en Zo staat graag voor u klaar om uw buitenverlichting te installeren

In-lite 12 volt buitenverlichting is makkelijk en snel te installeren door ons. Het helpt als u daarbij een lichtplan heeft. Met een lichtplan is het slechts een kwestie van het installeren van de transformator, het uitrollen van de kabel en het aansluiten van de verlichting op de vastgestelde plaatsen.
Het systeem kan eenvoudig modulair uitgebreid worden door het splitsen en aankoppelen van kabels. Handig als een consument nog niet precies weet wat hij/ zij wil, maar wel alvast een begin wilt maken met de buitenverlichting.
Voor informatie over 12 volt LED buitenverlichting kunt u altijd bij Groen en Zo terecht.  

Buitenverlichting

Groen & Zo logo
Groen & Zo

Copyright © 2024 Groen & Zo - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index